foto / filmregistratie

foto / filmregistratie

Vaak worden van bijzondere momenten foto’s of filmopnames gemaakt, zoals een huwelijk, een geboorte, een feest of een bijzonder uitje. De opnames worden herinneringen van die bijzondere momenten.

De dag van de uitvaart gaat soms in een roes voorbij. Dan is het mooi om later op foto’s / film terug te zien wie er bijvoorbeeld allemaal waren, de bloemen, het vervoer etc. In alle rust kunnen dan de beelden nog eens bekeken worden en kunnen de sprekers en de muziek nog eens worden beluisterd en dit kan later tot steun en troost zijn. Ook familieleden in het buitenland of die door omstandigheden niet bij de uitvaart aanwezig konden zijn, kunnen zo een indruk van de plechtigheid krijgen.

Wilt u de dag van de uitvaart vast laten leggen op foto of video? Mogelijk kan iemand uit de familie- of vriendenkring voor de fotografie of filmopnames zorgen.
Is dit niet het geval dan regelen wij een professionele fotograaf of cameraman, die een goed verslag maakt van het laatste afscheid. Het fotograferen of filmen gebeurt op een uiterst discrete en vakkundige wijze.