Uitvaartzorg

Uitvaartzorg

Of een sterfgeval nu totaal onverwacht komt of na een langdurig ziekbed, het is altijd een ingrijpende gebeurtenis. En niet alleen op emotioneel vlak. Ook praktisch gezien moet er in korte tijd veel besproken en geregeld worden. Wij staan u daarbij met raad en daad bij. Rustig, vakkundig en betrokken.

Tijdens het eerste gesprek zal de uitvaartverzorger u naar de wensen vragen, suggesties doen en u over de verschillende mogelijkheden voorlichten. Sommige keuzes kunnen wellicht in dit eerste gesprek worden gemaakt en andere in de dagen erna. Wij geven aan welke keuzes op welk moment het beste genomen kunnen worden.
Samen doorlopen we alle stappen en zetten we de keuzes op een rij. Op een praktische en persoonlijke manier creëren we een waardevol afscheid. Wij scheppen rust en duidelijkheid, zodat u in de periode na het overlijden vooral de tijd heeft om afscheid te nemen.

Wij willen dat u na afloop een goed gevoel heeft over de keuzes die gemaakt zijn en de wijze waarop de uitvaart verlopen is. Jelsumerhof wil dat het laatste afscheid tot een goede herinnering leidt. Jelsumerhof, dichtbij en atijd wanneer dat nodig is.